Wonder Boy: The Dragon’s Trap släpps på fredag

Wonder Boy: The Dragon’s Trap släpps på fredag

Förra sommaren avslöjades en remake av dunderklassikern Wonder Boy III: The Dragon’s Trap från 1989, kort och gott kallad Wonder Boy: The Dragon’s Trap. Det stod klart redan från början att det inte rörde sig om en simpel remaster, utan om en komplett grafisk moderniseringsprocess från grunden uppåt. Man kan byta mellan den gamla och den ny grafiken med ett knapptryck (men varför skulle man göra det när de handritade animationerna är fantastiska) och om man vill kan man även spela som Wonder Girl istället för Wonder Boy.

I slutet av april släpptes Wonder Boy: The Dragon’s Trap till konsol, och nu är det slutligen också dags för oss pc-spelare. Spelets släpps till pc via Steam och GOG nu på torsdag, men vi vet tyvärr ännu inte vad det kommer kosta. Om konsolversionerna är något att gå efter lär dock prislappen hamna kring 180 kronor, vilket känns rätt överkomligt. Nedan är lanseringstrailern för Wonder Boy: The Dragon’s Trap, och om du vill kolla in lite gameplay så hittas hela 17 minuter av spelet här.

Wonder Boy : The Dragon’s Trap PC Launch Trailer

Wonder Boy : The Dragon’s Trap will be available on PC on June 8th!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts