Wolfenstein II: The New Colossus dyker upp på internet

Wolfenstein II: The New Colossus dyker upp på internet

 

Under natten till måndag kl. 04:00 kommer Bethesda dra igång sin årliga presskonferens på E3. Redan i fjol fick vi klara ledtrådar om att ett nytt Wolfenstein-spel är under utveckling, och antydningarna växte sig allt starkare när röstskådespelaren bakom seriens huvudroll BJ Blazkowicz närapå bekräftade spelets existens i höstas.

Nu har bevisen hopat sig ytterligare Uppmärksamma användare borta hos NeoGAF märkte att en suspekt titel hade lagts upp på tyska Amazon, närmare bestämt Wolfenstein II: The New Colossus. Bethesdas namn nämns också tillsammans med lanseringsdatumet den 27 oktober 2017. Sedan dess har dock produktsidorna tagits ner.

Här på PC Gamer hoppas vi verkligen att det återigen är den Uppsala-baserade studion Machinegames som sköter utvecklingen, detta eftersom Wolfenstein: The New Order var fantastiskt (i mitt tycke det bästa enspelar-fps:et sedan Half-Life 2). Vi håller tummarna för en minst lika bra uppföljare och ett gästspel av Mechahitler!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts