Videointryck: Dirt 4

Videointryck: Dirt 4

Tidigare den här veckan började recensioner av konsolversionerna av Codemasters nya spel Dirt 4 trilla in från höger och vänster. Pc-recensionerna lyste dock med sin frånvaro, och mycket riktigt fick vi på PC Gamer en recensionskod först igår (eller ja, för några dagar sedan i själva verket, men spelet låstes inte upp förrän igår).

Dylika beteendemönster får mig alltid att ana ugglor i mossen, men tack och lov var oron obefogad den här gången. Dirt 4 har fått en riktigt kompetent pc-version och i videon nedan spelar jag spelet för allra första gången, kollar in grafikinställningar, bekantar mig med spelets olika discipliner och grundar mitt egna team.

Recensionen kan ni förvänta er någon gång mot slutet av nästa vecka. Här är 66 minuter Dirt 4.

Intryck: Dirt 4

Benny spelar sin första timme Dirt 4.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts