Veckan som gått på PC Gamer (v. 22, 2017)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 22, 2017)

Det har kanske varit en lång, kämpig vecka. Tiden att slå sig ner och njuta av lite kvalitetsläsning finns inte alltid där. Kanske har du därför missat att vi den här veckan testade SSD-diskar, slogs mot zombies och utforskade en mystisk ö, men oroa dig inte! Här kommer nämligen en samling av det bästa PC Gamer hade att erbjuda under den gångna veckan.

PS. Du gör väl som 4000 andra och gillar oss på Facebook? Missa inte din chans att bli en del av Sveriges bästa gamer-community omedelbums!

RECENSIONER

Rime

av Benny Holmström

Rime är ett spel som vill tro att det är större och viktigare än det i själva verket är. Det yttre uppfyller ambitionerna med bravur – grafiken och musiken håller mycket hög klass – men spelets inre känns ofta ekande tomt.”

* * *

The Walking Dead: A New Frontier – Episode 5

av Joakim Kilman

“Den sortens oväntade tragedi som slog till som en käftsmäll redan i de inledande avsnitten finns inte riktigt här. Detta femte kapitel promenerar nedför en lite för bekant väg mot ett slut som lämnar mig med varken tårar eller leenden.”

* * *

VIDEORECENSIONER

Rime

av Benny Holmström

Recension: Rime

Benny är besviken på Tequila Works färgsprakande äventyr.

* * *

HÅRDVARUTEST

Vilken SSD-storlek är rätt för dig?

av PC Gamer-Redaktionen

“SSD är inte längre bara ett alternativ för de allra rikaste. Men är det verkligen värt pengarna att köpa en SSD-disk stor nog att rymma alla ens filer och program?”

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts