Ubisoft intar scenen

Ubisoft intar scenen

Igår kväll under Microsoft presskonferens (läs vår massiva sammanfattning här) fick vi äntligen en första officiell titt på Assassin’s Creed Origins efter ett halvår av mer eller mindre träffsäkra rykten. Själv tyckte jag spelet kändes oroväckande bekant, löften om förnyelse till trots, men vi kommer sannolikt få se mycket mer från det egyptiska äventyret när Ubisoft intar scenen kl 22:00 svensk tid i Los Angeles.

Utöver Assassin’s Creed ser vi fram emot mer information om Far Cry 5 (en första gameplaydemo känns rätt given), racingspelet The Crew 2 och rollspelet South Park: The Fractured But Whole. Ubisoft brukar också alltid ha för vana att komma med minst en stor överraskning (i fjol hette den Steep) och vi kan även förvänta oss lägesuppdateringar för både Rainbow Six: Siege och The Division.

Däremot vågar vi inte satsa några pengar alls på att Beyond Good & Evil 2 dyker upp, men oj så glada vi skulle bli om så vore fallet! Du kan följa med Ubisofts presskonferens live kl 22:00 via Youtube-länken här nedan.

Ubisoft E3 2017 Conference

Uploaded by Ubisoft US on 2017-05-18.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts