Svenskintresse i damernas CG:GO-final på Dreamhack

Svenskintresse i damernas CG:GO-final på Dreamhack

Dreamhack Summer 2017 inleddes i lördags och avslutas imorgon i Jönköping. Det innebär att det börjar dra ihop sig till final i diverse turneringar, och damernas final i Counter-Strike: Global Offensive-turneringen ESU Masters går av stapeln klockan 17:30 idag. Du kan hänga med live via ESEN Esports-kanalen på Twitch.

Lagen som gör upp om guldet är Dynasty Gaming (tidigare Team Secret) och antingen London Conspiracy eller Team Expert (en match som spelas i skrivande stund). I Dynasty Gaming ingår svenska Julia ”juliano” Kiran (på bilden) och Zainab ”zAAz” Turkie. I prispotten ligger hela 100 000 kronor och hårdvara för 40 000 kronor.

Motsvarande siffra för männens turnering är cirka 872 000 kronor (100 000 dollar) så visst är klyftan fortfarande massiv. Men vi närmar oss ett steg i taget! Du kan kolla in sändningarna från Dreamhack här nedan.

KingofNordic – Twitch

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts