Super Cloudbuilt släpps nästa månad

Super Cloudbuilt släpps nästa månad

I februari fick vi reda på att det supersnabba och tredimensionella plattformsspelet Cloudbuilt från 2014 kommer få en nyversion. Den går under det ganska fantastiska namnet Super Cloudbuilt och kommer till synes vara mycket mer än en simpel grafisk uppdatering med lite nytt innehåll. De svenska utvecklarna Coilworks “omvärderar spelmekaniken från botten uppåt” i ett försök att skapa ett mer intuitivt, varierande och djupt spel.

Utöver allt dlc som släpptes till originalet kommer Super Cloudbuilt även lägga till en rad olika spellägen och alternativ för 177 “utmaningar”. Nedan ser ni en ny trailer som utlovar lansering någon gång under nästa månad, och spelet har även en produktsida på Steam där man kan kan läsa mer om huvudrollsinnehavaren Demi och hennes psykologiska inre kamp. Här är den nya trailern.

Super Cloudbuilt – July Release Trailer (ESRB)

Coming July 2017, get ready for epic rocket-parkour with Coilworks’ Super Cloudbuilt. Coming to PS4, Xbox One and Steam. More details as well as HD Wallpapers here: https://www.double11.com/games/supercloudbuilt/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts