Storytrailer och datum för Kingdom Come: Deliverance

Storytrailer och datum för Kingdom Come: Deliverance

Förra veckan fick vi en naturskön teaser för tjeckiska Warhorse Studios kommande och vansinnigt lovande rollspel Kingdom Come: Deliverance, tillsammans med löften om ett stort avslöjande den 9 juni. Den 9 juni är nu och mycket riktigt har vi fått stora nyheter: Kingdom Come: Deliverance släpps tisdagen den 13 februari 2018.

Därtill har vi mottagit en brutal storytrailer som fortsätter sälja löftet om det bästa västerländska rollspelet sedan The Witcher 3. Animationer och grafik sitter som en smäck, men mest av allt imponerar fortfarande röstskådespeleriet och du bekanta dig med den namnkunniga brittiska ensemblen i en tidigare nyhetsartikel.

Kingdom Come: Deliverance har också fått en produktsida på Steam där man kan begrunda systemkraven (i5-2500K @ 3.3 GHz, 6 GB RAM och Geforce GTX 660) och de rekommenderade specifikationerna, och läsa om den verklighetsförankrade berättelsen och den synnerligen ambitiösa featurelistan.

Här är den nya storytrailern för Kingdom Come: Deliverance.

Kingdom Come: Deliverance – Rex, Familia et Ultio (EU)

Henry, son of a blacksmith, gets thrown into a raging civil war that has taken everything from him. Narrowly escaping the brutal attack, he grabs his sword to fight back and avenge the death of his beloved family.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts