Skull and Bones kommer ha en enspelarkampanj

Skull and Bones kommer ha en enspelarkampanj

Under Ubisofts presskonferens på E3 (läs vår sammanfattning här) premiärvisades Skull and Bones, ett spel som tar båtstriderna från Assassin’s Creed IV: Black Flag och fläskar ut dem till ett fullständigt spel. För utvecklingen står Ubisoft Singapore, samma studio som hade ansvaret för ovan nämnda båtstrider.

Jag vet inte med er, men baserat på premiärtrailern fick jag intrycket av ett spel som kommer ha väldigt mycket gemensamt med Rainbow Six: Siege sett till struktur och marknadsmodell. Men nu verkar det som att det kommer vandra samma väg som For Honor istället, och para ihop onlinespel med en enspelarkampanj.

– [Skull and Bones] kommer erbjuda en berättelsedriven enspelarkampanj som integreras med resten av spelet och inte är något som bara existerar vid sidan av multiplayerupplevelsen, berättade en representant från Ubisoft för våra engelska kollegor. Under den här kampanjen kommer spelare stöta på ikoniska karaktärer och minnesvärda piratrivaler. Vi kommer dela med oss av fler detaljer vid ett senare tillfälle.

Ubisoft-representanten påpekar också att de endast visade upp Loot Hunt, ett av flera PvP-lägen under E3. Spelläget representerar enbart “toppen av isberget” för spelet som helhet, och eftersom lanseringen är planerad först till nästa höst har man ännu gott om tid att visa Skull and Bones i detalj.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts