Shenmue III försenas till andra halvan av 2018

Shenmue III försenas till andra halvan av 2018

I slutet av maj fick vi reda på att Ys Net och Yu Suzuki kommer hoppa över den stundande E3-mässan och istället fortsätta sitt arbete med det Kickstarter-finansierade Shenmue III i lugn och ro. Om man valde att tolka beskedet riktigt, riktigt positivt kanske man kunde övertyga sig själv om att det berodde på att spelet snart skulle bli klart, men nu har det visast sig att fallet är raka motsatsen.

I en videouppdatering för Kickstater-finansiärer har Yu Suzuki berättat att Shenmue III kommer försenas till den senare halvan av 2018. Han säger att utvecklingsteamet upptäckt “nya möjligheter och uttryck” tack vare användningen av nya tekniker, så för att göra spelet ännu “större och vackrare” än Yu Suzuki till en början förväntade sig har man skjutit fram lanseringen. Vi kommer få  veta mer senare den här månaden.

Här är Yu Suzukis videomeddelande i dess helhet.

Shenmue III – 2018 Delay Announcement

http://gematsu.com/tag/shenmue-iii http://gematsu.com/gallery/shenmue-iii Shenmue III ——————– Platforms: PlayStation 4, PC Publisher: Ys Net Developer: Ys Net

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts