Secret World Legends släpps på måndag

Secret World Legends släpps på måndag

I slutet av mars avslöjade de norska MMO-experterna Funcom att deras The Secret World kommer sadla om och gå free-to-play i och med den uppdaterade versionen Secret World Legends. Enligt Funcom själva ska spelet numera vara “mer modernt, ha bättre struktur och flyt samt mer naturliga strider”.

Secret World Legends kommer lanseras imorgon måndag (spelet kommer till Steam den 31 juli) men om du inte orkar vänta är spelet fullt spelbart redan nu. Ursprungligen var det tänkt att “tjuvstartshelgen” skulle vara exklusiv för betatestare och de som äger originalet, men spelet har numera öppnat dörrarna för alla.

Allt man behöver göra är att registrera sig på den officiella hemsidan och ladda ner klienten här (direktlänk). Om du spelat det ursprungliga The Secret World kommer du kunna importera “vissa saker” till Legends (läs mer här) och om du undrar över något speciellt kanske du finner svar i den officiella FAQ:en.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts