Rykte: Bully 2 på E3?

Rykte: Bully 2 på E3?

Årets upplaga av branschmässan E3 kommer äga rum mellan den 13 och 15 juni i Los Angeles, så det är verkligen på tiden att det börjar komma lite heta rykten.

Grand Theft Auto-utvecklarna Rockstar brukar aldrig ha någon egentlig närvaro på E3, men deras spel har ändå dykt upp under konsolmakarnas presskonferenser under årens lopp. Vem minns inte exempelvis Peter Moores GTA IV-tatuering under E3 2006?

Game Informer, en av de största speltidningarna i USA, listade titeln Bully 2: Kevin’s Back Jack på sin hemsida innan den omedelbart togs ner (bildbevis här intill). Sedan dess har man tagit till Twitter för att berätta att “ni kanske har sett rapporter om att vi har rapporterat att Bully 2 existerar. Det här är fel. Vi har inte hört något om en uppföljare till Bully“. Tajmingen känns ändå mer än lovligt suspekt, likaså undertitelns blotta existens.

Bully släpptes ursprungligen till Playstation 2 under 2006 och var ett spel som handlade om tonårsrebellen James “Jimmy” Hopkins och hans skolliv i nordöstra USA. Spelet fick titeln Canis Canem Edit i Europa (“dog eat dog” på latin) men det känns det som att de flesta glömt bort vid det här laget. En pc-version släpptes också hösten 2008 och på Steam går spelet under namnet Bully: Scholarship Edition.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts