Remasters av både Diablo II och Warcraft III kan vara under utveckling

Remasters av både Diablo II och Warcraft III kan vara under utveckling

Någon gång i sommar kommer Starcraft: Remastered att göras tillgängligt för massorna. Man kan därför anta att Blizzard har ett arbetsflöde på plats för liknande projekt, så varför inte bara fortsätta längs den inslagna vägen? Nu har en ny platsannons hos Blizzard gett väldigt starka indikationer på att nyversioner av både Diablo II och Warcraft III är på gång någon gång i framtiden.

“Gripande berättelser. Intensiv multiplayer. Ändlös omspelbarhet. Alla är de kvaliteter som gjorde Starcraft, Warcraft III och Diablo II till titaner för sin tid. Nya operativsystem, ny hårdvara och onlinetjänster har gjort det svårare att uppleva dem, både för lojala följare och nya generationer. Vi återställer därför spelen till deras forna glans, och vi behöver dina tekniska talanger, din passion och din förmåga att genomföra tuffa uppgifter.”

Blizzard skulle knappast nämna Warcraft III och Diablo II vid namn om de inte menade allvar, de är mycket medvetna om att internet älskar att gripa efter halmstrån när det kommer till tecken på nya Blizzard-projekt. Vi på PC Gamer gissar på Diablo II: Remastered nästa sommar och Warcraft III: Remastered sommaren därpå.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts