Reklamannnons bekräftar The Evil Within 2

Reklamannnons bekräftar The Evil Within 2

Under gårdagen fick vi reda på att Wolfenstein II: The New Colossus mycket sannolikt kommer att vara ett av paradnumren under Bethesdas pressskonferens på E3 klockan 04:00 natten till måndag. Och det kommer förmodligen få sällskap av ännu en påkostad tvåa.

Via NeoGAF har vi fått reda på att Bethesdas pr-avdelning uppenbarligen inlett sin reklamkampanj lite för tidigt. Hos Reddit har man nämligen siktat en annons för The Evil Within 2, en uppföljare till det relativt väl mottagna survival horror-spelet från hösten 2014, tillsammans med taglinen “the only way out is in”.

Vi får också reda på att Shinji Mikami återvänder som regissör och man kommer kunna förhandsboka det nya spelet inom kort. En lansering någon gång i höst känns med andra ord ganska given.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts