Quake Champions kommer släppas till Steam också

Quake Champions kommer släppas till Steam också

Jag gillar Quake Champions ganska rejält. Det här borde framgå med all önskvärd tydlighet i min intrycksvideo från den ännu pågående betan. Dock är det ju jobbigt och så där att man måste starta spelet via Bethesdas egna klient, inte minst om man tänker på framtida bekymmer såsom vänlistor och ren, skär lathet.

I en Q&A-artikel har därför Jason Bergman, spelets senior producer, bekräftat att man kommer släppa Quake Champions via Steam, även om man fortfarande kommer behöva länka sitt Steam-konto till ett Bethesda-konto. Men Bethesda-klienten kommer man slippa helt.

Quake Champions kommer absolut att släppas på Steam. Du kommer fortfarande behöva ha ett länkat Bethesda.net.konto, men användare som spelar spelet via Steam kommer inte behöva gå igenom Bethesda.net-launchern. Under den pågående beta-perioden kommer spelet enbart vara tillgängligt via Bethesda-net-launchern.

Vi vet ännu inte när Quake Champions kommer lämna betastadiet, men det borde rimligtvis inträffa någon gång under året. I Q&A-artikeln kan man även läsa svar på en massa frågor angående balansen för spelets hjältar, vapen och kartor om man finner det intressant.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts