Playerunknown’s Battlegrounds har sålt fyra miljoner exemplar

Playerunknown’s Battlegrounds har sålt fyra miljoner exemplar

Om du, liksom jag, hade hoppats på ett prisnedsatt Playerunknown’s Battlegrounds under den pågående Steam-rean (kolla in våra sanslöst heta tips här) så blev du förmodligen besviken. Vi fick ingen rea alls, inte ens en liten, men detta beror förmodligen på att Playerunknown “Brendan” Greene och teamet hos Bluepoint säljer alldeles tillräckligt många exemplar av sin Battle Royale-doftande onlinefest redan som det är.

Via sitt officiella twitterkonto har Greene nämligen nämligen meddelat att hela fyra miljoner exemplar av Playerunknown’s Battlegrounds har sålts. På tre månader. Spelet har också fått en ny uppdatering som man kan läsa om här, men den är inte särskilt spännande och fokuserar främst på ökad stabilitet och buggfixar. Under PC Gaming Show på E3 fick vi dock reda på att mängder av nyheter är på gång, såsom repriser, två nya kartor, nya vädereffekter och ett dynamiskt system för bestigande av hinder (mer om det här).

Ännu längre fram i tiden väntar tydligen ett zombieläge, men det kommer förmodligen dröja ett bra tag. Här är Brendan Greenes tweet där han förkunnade den nya försäljningsmilstolpen för Playerunknown’s Battlegrounds.

PLAYERUNKNOWN on Twitter

3 months… 4 million copies of @PUBATTLEGROUNDS sold… Thank you all again for your continuing support <3

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts