Pc-spel att se fram emot i juni, juli och augusti

Pc-spel att se fram emot i juni, juli och augusti

18 titlar som kommer hålla dig inomhus i sommar.

Av PC Gamer-redaktionen

Heta dagar stundar i mer än en bemärkelse för alla pc-spelare. Trots att de flesta stora utannonseringar sparas till E3 finns det åtskilliga spännande spel att sätta tänderna i de närmaste månaderna, åtminstone för alla oss som inte slösar bort sommaren i hängmattan. Här är de viktigaste.

TEKKEN 7 – Story Trailer | PS4, X1, Steam

Some fight for honor, duty, revenge, or debts that can never be paid. The Best Fights are Personal and every obstacle on the way will define you. Get ready for the next battle with the best-selling fighting game series!

Tekken 7

Releasedatum: 1 juni | Länk: Steam, officiell hemsida

Det första Tekken-spelet till pc är redan ute när du läser det här, men vi tänkte ta tillfället i akt att tipsa dig ändå: kolla, det finns ett Tekken-spel till pc! Vår recension är inte färdig än, men vi har hunnit granska själva konverteringen, och den är inte alls pjåkig. Uppdateringen ligger på stadiga 60 rutor per sekund, och online-läget flyter hur fint som helst. Vi återkommer med en mer ingående analys av spelets övriga kvaliteter inom kort.

The Elder Scrolls Online: Morrowind – Return to Morrowind Gameplay Trailer

Take up arms and rally your allies, hero – Morrowind is in danger, and the fate of Tamriel hangs in the balance. Watch our first gameplay trailer for The Elder Scrolls Online: Morrowind to see some of the locations you’ll visit, plus all-new monsters, weapons, and armor.

The Elder Scrolls Online: Morrowind

Releasedatum: 6 juni | Länk: officiell hemsida

Det här är inte den officiella Morrowind-remake som så många trånar efter (och som förmodligen aldrig kommer bli av), men det är nära nog. Denna Elder Scrolls Online-expansion lägger till en hel region, utöver ett gäng nya karaktärer, quests och förmågor. En ny klass är också på ingång, i form av Warden – en korsning mellan druid och ranger, som kan frammana en björn (!). Våra brittiska kollegor fick tjuvkika på expansionen och gillade vad de såg: ”Varje bok, varje konversation och varje byggnad visar på en respekt för seriens lore. Hittills är det en expansion vi vill krama musten ur fullständigt. Bäst av allt: om du är en total nykomling i Elder Scrolls Online kan du inleda ditt äventyr med en Morrowind-specifik tutorial och hoppa in i dess äventyr utan att behöva bry dig om själva huvudspelet, om du inte vill det.”

DiRT 4 | Gameplay trailer | Be Fearless [US]

Our first official gameplay trailer for DiRT 4 has landed! Want to see more of the breadth, excitement and challenge that DiRT 4 will throw at players? Just take a look at this.

Dirt 4

Releasedatum: 9 juni | Länk: Steam, officiell hemsida

Den senaste delen i Codemasters rallyserie levererar 50 bilar som kan sladda runt på grusvägarna i Australien, Spanien, Sverige, Wales och USA. Utöver karriärläget finns ett nytt inslag kallat Your Stage, där man får skapa sina egna rally-rutter genom spelets landskap, för att sedan utmana sina vänner. 2015 års Dirt Rally var en (utmärkt) arkadig upplevelse men ganska lättviktig som simulator betraktad. Det återstår att se om Dirt 4 följer i samma hjulspår eller om det markerar en återgång till de tidigare delarnas mer avancerade simulatorambitioner.

Guardians of the Galaxy Episode 2

Releasedatum: Juni 2017 | Länk: Steam, officiell hemsida

Vi hade vissa synpunkter på den första delen av Telltales Guardians of the Galaxy, men helhetsintrycket var ändå positivt. ”När episoden är slut efter ungefär två timmar, eftertexterna rullar och Electric Light Orchestras underbara Livin’ Thing ljuder för kanske fjärde gången så har jag redan blivit en del av den brokiga bonusfamiljen i rymden och är sugen på mer”, skrev PC Gamers Erik Bergérus. Förhoppningsvis kommer den andra episoden åtgärda bristerna och erbjuda en jämnare, men lika underhållande, upplevelse. Telltales sprattelgubbe-animationer och ålderstigna spelmotor kommer knappast bytas ut mitt i säsongen, men enligt Marvel kommer nästa episod få oss att gråta (!) och dessutom avslöja intressanta detaljer om Rocket Raccoons förflutna. Kanske får vi även höra Groot säga ”I am Groot” med ett dystert tonfall. Vi kan knappt bärga oss.

FINAL FANTASY XIV: Stormblood Trailer

FINAL FANTASY XIV: Stormblood http://na.finalfantasyxiv.com/stormblood/

Final Fantasy XIV: Stormblood

Releasedatum: 20 juni | Länk: Steam, officiell hemsida

Hittills gillar vi det vi sett av Stormblood och dess nya klasser. Men det finns en hake: för att få tillgång till expansionens innehåll måste nya spelare grinda sig igenom alla existerande story-uppdrag – eller betala 25 dollar för att skippa dem. Och som om inte det vore illa nog finns ännu en hake: dessa 25 dollar levlar inte upp ens karaktär så att den är redo att ta sig an expansionens nya quests – för det måste man betala ytterligare 25 dollar. Allt detta utöver priset för själva spelet, samt Heavensward– och Stormblood-expansionerna. Final Fantasy XIV är fortfarande ett av de bästa MMO-spelen på marknaden, men man kan knappast anklaga det för att fjäska för nykomlingar i onödan.

The Mage’s Tale trailer – Preorder Now!

Fans of dungeon crawlers and RPGs, rejoice-The Mage’s Tale is now open for pre-orders on the Oculus Store! In true RPG fashion, you start out as an apprentice who must vanquish a series of foes and learn to command the mystic arts in order to save your master, Mage Alguin, from the evil wizard Gaufroi.

The Mage’s Tale

Releasedatum: 20 juni | Länk: Oculus store

InXiles nya dungeon crawler är ett VR-spel för Oculus Rift, men det har konstruerats enligt den gamla skolans speldesign, menar Brian Fargo. ”Du må vara en lärlig nu, men för att rädda din läromästare måste du utforska tio dödliga grottor, lösa hjärnvrickande pussel, undvika fruktansvärda fällor och utplåna horder av blodtörstiga monster”, lyder spelets officiella beskrivning. ”Ondskan kommer fortsätta dominera tills du kan behärska varenda magiskt element! Nu är det din tur att slunga eld, spjut av is, blixtar och virvlande stormar!”

Pages: 1 2 3

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts