Påstådda skärmdumpar från Ori and the Will of the Wisps

Påstådda skärmdumpar från Ori and the Will of the Wisps

Ikväll är det dags för Microsofts presskonferens på E3. Vi har skrivit lite grann om våra förväntningar här, och nu kan ytterligare en titel läggas till i listan. Ori and the Blind Forest var ett riktigt uppskattat och trollbindande vackert plattformsspel när det släpptes 2015 till pc och Xbox One, och uppföljaren tycks inte bli sämre.

Via Indian Noob (nej, vi har inte heller hört talas om dem tidigare) har det dykt upp tre påstådda skärmdumpar samt en titelskärm från Ori and the Will of the Wisps. Spelets namn har cirkulerat tidigare men skärmdumparna är nya och ack så vackra. Vi väljer att tolka det hela som att spelet kommer premiärvisas ikväll. Kanske.

Här är bilderna.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts