Paradox har köpt Age of Wonders-utvecklarna

Paradox har köpt Age of Wonders-utvecklarna

“Det går bra nu” är säkert en fras som yttrats både en och två gånger i Paradox Interactives Stockholmskontor de senaste åren. Utmärkta försäljningssiffror har blandats med stora avslöjanden, och nu i sommar har man legat bakom både smått fenomenala Steel Division: Normandy 44 (89 procent i vår recension) och den lättillgängliga men utmanande expansionen Cities Skylines: Mass Transit (80 procent).

Kort sagt verkar det som att Paradox helt enkelt inte kan göra något fel just nu, och nu har man expanderat portfolion ytterligare. På den officiella hemsidan kan vi läsa att man numera är ägare till den nederländska studion Triumph Studios, som sedan 1997 skapat sig ett namn med Age of Wonders– och Overlord-serierna.

Senare idag, närmare bestämt 16:00 svensk tid, kommer Paradox-chefen Fredrik Wester och Triumph-chefen Lennart Saas prata mer om affären i en livestream på Twitch.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts