Nya bevis för ett fristående Modern Warfare Remastered

Nya bevis för ett fristående Modern Warfare Remastered

I början av maj dök det upp ett nytt rykte som hävdade att Call of Duty: Modern Warfare Remastered (som tills vidare enbart finns tillgängligt som en del av de dyrare versionerna av Call of Duty: Infinite Warfare) äntligen är på väg att släppas som en fristående utgåva.

Dessa uppgifter fick mer kött på benen en månad senare (tillsammans med lanseringsdatumet den 20 juni, som uppenbarligen inte verkar stämma?) och nu har ett fotografi av Playstation 4-versionen dykt upp borta hos den pålitliga Call of Duty-portalen Charlie Intel.

Prislappen tycks bli 40 dollar (inget inkluderat dlc nämns på omslaget) och lanseringen vekar vara spikad till nästa tisdag den 27 juni,. Men eftersom Sony sitter på tidsexklusivitet för serien kan vi räkna med en pc-lansering först någon gång mot slutet av nästa månad.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts