Nu är den första Hitman-miljön gratis

Nu är den första Hitman-miljön gratis

I fredags blev det klart att danska Hitman-utvecklarna Io Interacive sadlar om till indiestudio. Efter framgångsrika förhandlingar med de tidigare ägarna Square Enix bärgade man hem de kompletta rättigheterna till Hitman-varumärket, vilket gör att vi förhoppningsvis kommer få en andra Hitman-säsong under nästa år (den lär ha varit under utveckling redan innan skilsmässan med Square Enix).

Den nya verkligheten för Io Interactive kräver förändringar och nytänkande. Man bantade ner studion redan i maj och tidigare den här månaden avslöjade Io Interactive att de kommer sluta sälja individuella Hitman-episoder inom kort. I gengäld är den första miljön i spelet numera helt gratis på Steam (inte riktigt ännu i skrivande stund, men förmodligen träder förändringen i kraft när som helst) och nedan ser ni en ny trailer som belyser det hela.

Smakprovet bjuder på två storyuppdrag och den kompletta testanläggningen de utspelar sig i (en fejkad lyxkryssare byggd inuti ett varuhus, ungefär). Vi får också två Escalation Contracts, över 40 Challenges och 17 achievements att låsa upp. Här den nya Hitman-trailern.

HITMAN – Welcome to The Playground

Try HITMAN for FREE and become the Master Assassin! http://www.hitman.com/free Play everything in the first location from the game.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts