Tidig frukost med Bethesda

Tidig frukost med Bethesda

Vi vet redan att Wolfenstein II: The New Colossus och The Evil Within 2 kommer närvara under Bethesdas presskonferens på E3 klockan 06:00 imorgon bitti svensk tid. Men sedan då? Förmodligen lite Quake Champions (ett propert lanseringsdatum kanske?) tillsammans med en skvätt The Elder Scrolls Online: Morrowind, som släpptes för blott några veckor sedan.

Vi vet också att Bethesda (alltså Bethesda-Bethesda) jobbar på tre nya spel som är “större än något vi gjort tidigare” varav två ska vara “klassiskt Bethesda” och det tredje förmodligen är det nya “AAA freemium”-spelet vi skrev om i tisdags. Fallout 4 släpptes hösten 2015 så det börjar faktiskt kännas som att det kan vara dags för en för en titt på nästa The Elder Scrolls nu.

Du kommer kunna se Bethesdas presskonferens här.

Bethesda – Twitch

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts