Möt de vänliga skogsvarelserna i Hob

Möt de vänliga skogsvarelserna i Hob

Under 2015 avslöjade Torchlight-utvecklarna Runic Games det nya projektet Hob. Det var ett tag sedan och Steam-sidan listar fortfarande inget officiellt lanseringsdatum. I februari fick vi den senaste trailern för spelet och nu är det dags igen. Den här gången introduceras vi får de egendomliga ickespelarkaraktärerna sprites.

I videon nedan berättar Marsh Lefler, studio head hos Runic Games, att sprites i själva verkat är växter som skyddar den frodiga spelvärlden mot illvilliga maskiner. Mycket av inspirationen kommer från Hayao Miyazakis filmer, främst Princess Mononoke, och kulturkrockar av olika slag spelar en central roll också i Hob.

Runic Games siktar på en lansering till Playstation 4 någon gång under året, och förhoppningsvis behöver vi inte vänta alltför länge på pc-versionen. Här är den nya trailern för Hob.

Hob – Meet the Sprites | PS4

The whimsical sprites of Hob are more than just cute NPCs, they also lead you to deeper secrets. http://hobgame.com https://www.playstation.com/en-us/games/hob-ps4/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts