Microsoft fortsätter E3-festen

Microsoft fortsätter E3-festen

Det fanns en tid när det inte fanns särskilt stora anledningar för oss pc-spelare att bry oss om Microsofts årliga presskonferenser på E3. Faktum är att den här tiden var så sent som i fjol, mer eller mindre, men mycket har hänt sedan dess.

Play Anywhere har blivit en vardaglig term, och sedan förra årets E3-mässa har vi fått Windows 10-versioner av spel som Recore, Forza Horizon 3, Gears of War 4 och Halo Wars 2, titlar som förmodligen enbart skulle ha släppts till konsol under Xbox 360-eran.

Så det finns alla anledningar att bry sig när Microsoft tar till orda kl. 23:00 ikväll. Presentationen kommer vara lite längre än 90 minuter, och majoriteten av den tiden kommer förmodligen läggas på den nya Xbox-modellen med kodnamnet Scorpio.

Men Scorpio behöver även spel, så vi kan vänta oss en premiärvisning av Forza Motorsport 7 och mer information om både Sea of Thieves och Crackdown 3. Dessutom kommer vi få reda på mer om Biowares och Electronic Arts nya spel Anthem som debuterade med en teaser under Electronic Arts presskonferens igår kväll.

Du kan se Microsofts presskonferens här.

Xbox E3 2017 Briefing

Watch the 2017 Xbox E3 Briefing LIVE June 11 at 2 PM PT on Mixer, Facebook Live, Twitch, and more.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts