Medal of Honor: Pacific Assault gratis på Origin nu

Medal of Honor: Pacific Assault gratis på Origin nu

När loggade du in på Origin senast? Förmodligen var det någon gång i slutet av april (det var ju då som Syberia 2 var gratis) och nu är det dags att försöka komma ihåg lösenordet igen. Svepskälet den här gången är en gratis nedladdning av den gamla goda(?) Andra världskrigsskjutaren Medal of Honor: Pacific Assault.

När man ändå är inne på Origin (och det här är förmodligen anledningen till att Pacific Assault är gratis till att börja med) kan man kolla in den pågående rean som bland annat inkluderar Mass Effect: Andromeda för 30 euro, Battlefield 1 för 24 euro, Titanfall 2 för 20 euro och Star Wars: Battlefront för 20 euro.

Därtill tar också erbjudandet för sju dagars gratis Origin Access slut idag, men om man nappar på det måste man manuellt säga upp sin prenumeration efter en vecka om man inte vill börja betala pengar. Så det är förmodligen bäst om du låter bli för att säkerställa att du inte råkar ut för oväntade utgifter.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts