Machinarium: The Definitive Version är ute nu

Machinarium: The Definitive Version är ute nu

Under den grå forntiden, det vill säga 2009, släppte Amanita Design det mysiga och tokhyllade peka-och-klicka-äventyret Machinarium. Spelet byggdes dock i Flash och framstår därför som rejält förlegat idag, vilket har lett till Machinarium: The Defintive Version, en nyversion “omprogrammerad från scratch” i en helt ny grafikmotor.

Machinarium: The Definitive Version är gratis för alla som redan äger originalspelet på Steam, och förutom den nya grafiken bjuder spelet även på inbyggt stöd för Xbox-kontroller, achievements, nya leaderboards, förbättrat fullskärmsstöd, molnbaserade sparfiler och översättningar till ett helt gäng nya språk.

Som en del av den pågående Steam-rean kostar Machinarium blott 2 euro och 49 cent just nu, en prissänkning med hela 75 procent. Man kan också inhandla en Amanita-samling för 17 euro och 28 cent som utöver Machinarium också innehåller Samorost 2, Samorost 3 och Botanicula med tillhörande festliga bonusar

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts