Last Day of June släpps den sista augusti

Last Day of June släpps den sista augusti

I slutet av maj presenterades vi för Last Day of June, det nya spelet av de italienska Murasaki Baby-utvecklarna Ovosonico. Spelet utvecklas i samarbete med Farnkenweenie-animatören Jess Cope och den prisbelönte musikern Steven Wilson, och utspelas i en Tim Burton-doftande värld där huvudrollen Carl försöker rädda livet på kärestan June.

Nu har vi fått en ny trailer för Last Day of June som avslöjar att spelet inte kommer släppas idag (en missad möjlighet, kan tyckas) utan om exakt två månader, den 31 augusti. Trailern ger också glimtar av faktiska spelmoment, och det verkar som att Carl kommer få uppleva en rad små vinjetter som olika karaktärer i stil med What Remains of Edith Finch.

Last Day of June har också en produktsida på Steam, men tills vidare ingen prislapp. Här den nya trailern.

Last Day of June – Gameplay Trailer

Last Day of June is an interactive tale about love and loss from an all-star team of creators including critically acclaimed director Massimo Guarini (Murasaki Baby, Shadows of the Damned) and award-winning musician and record producer Steven Wilson, featuring a collaboration with writer/director Jess Cope (animator on Tim Burton’s “Frankenweenie” and director for Metallica’s “Here Comes Revenge” music video).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts