Kolla in lanseringtrailern för Nex Machina

Kolla in lanseringtrailern för Nex Machina

I mitten av april tog vi en rätt ingående tittNex Machina, den nya twin-stick-skjutaren av finska studion Housemarque som tidigare ligger bakom titlar som Super Stardust, Dead Nation och Alienation. Precis som i nämnda titlar är snabb arkadaction på menyn i Nex Machina, och två spelare kan slå sina kloka huvuden samman och samarbeta (tyvärr enbart lokalt) i kampen mot de lömska robotar som vill utrota mänskligheten.

Nex Machina är ute nu. Man kan inhandla det från Steam och Humble (16 euro) eller GOG (18 dollar). Användaromdömet på Steam skrivs just nu till “mycket positivt” baserat på 120 recensioner, och borta hos Metacritic har spelet skrapat ihop det medelbetyget 81 av 100 (Playstation 4-versionen imponerar dock ännu mer med sitt snitt på 88 av 100). Det verkar ändå inte som att diskrepansen grundar sig i tekniska problem.

Här är lanseringstrailern för Nex Machina.

Nex Machina Launch Trailer

Nex Machina from Housemarque is finally here! Travel through a diverse alternate universe where robots have taken over and humans have an unhealthy symbiosis with their screened devices. Starting from the “Techno Forest” you make your way through ever increasing robot infestation as you attempt to save humanity.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts