Kolla in 11 minuter från nya South Park

Kolla in 11 minuter från nya South Park

South Park: The Stick of Truth var ett väldigt bra spel, men när det släpptes här i Europa under 2014 var flera av de mest groteska (och mest humoristiska) scenerna censurerade (i alla fall på konsol, jag spelade aldrig pc-versionen).Vi hoppas att det här inte upprepas när uppföljaren The Fractured But Whole släpps den 17 oktober, men vi kan redan nu vara säkra på att själva spelet inte ämnar undvika kontroversiella teman.

I den 11 minuter långa gameplaydemon från E3 här nedan besöker nämligen de oskyldiga skolbarnen en strippklubb i jakt på en strippa med en penistatuering. Inom kort befinner sig barnen i ett rum tillsammans med ett par överförfriskade kostymnissar och ett minispel tar vid där man ger dem en spektakulär lap dance. Vi kan redan nu föreställa oss de kommande bestörta tidningsrubrikerna borta i USA!

Vi får även exempel på det nya rutbaserade stridssystemet och fjärtar i saliga mängder. Här är den nya gameplayvideon från South Park: The Fractured But Whole i sin helhet.

11 Minutes of South Park: The Fractured But Whole Gameplay – E3 2017

The kids from South Park head into a strip club to stop a DJ and go on a wacky adventure… in a strip club. Catch up on Everything E3 2017 here! https://www.youtube.com/watch?v=uB9RP2SV8HY&list=PLraFbwCoisJBbdFblzX5WnoMktUk7KOCN&index=1 Check out our IGN Access coverage of E3 2017! https://www.youtube.com/watch?v=gA3CELrRlZQ&index=1&list=PLraFbwCoisJCMnL5mdxT_Ey22QuAhPEiI ——————————­—- Follow IGN for more!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts