Io Interactive blir oberoende

Io Interactive blir oberoende

Den 11 maj kom chocken då Square Enix utannonserade att de kommer gå skilda vägar med den danska Hitman-utvecklaren Io Interacive. Avsikten var att man skulle hitta en ny ägare till studion, men det har inte lyckats och nu har Io Interactive avslöjat att de går indie.

– Jag är stolt över att kunna utannonsera att Io Interactive numera officiellt är en oberoende studio, skriver Io Interactives Hakan Abrak på företagets hemsida. Vi har framgångsrikt avslutat våra förhandlingar med Square Enix och har kommit överens om ett utköp av företagsledningen. Av avgörande betydelse är att vi behåller alla rättigheter till Hitman-varumärket.

Io Interactive kommer dela med sig av studions framtida planer nästa vecka, och vi är nog många som hoppas på en officiell utannonsering av en andra säsong av Hitman inom kort.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts