Humble ger bort Killing Floor gratis

Humble ger bort Killing Floor gratis

Den stora sommarrean på Steam (kolla in våra heta tips här) må vara det enda som finns i spelvärldens kollektiva blickfång just nu, men det innebär inte att de konkurrerande onlinebutikerna bara lägger sig ner för att dö på golvet. Som en del av den pågående fps-rean ger Humble därför bort den gamla goda samarbetsfokuserade zombiefesten Killing Floor helt gratis (see what I did there?) under ett dygn framöver.

Själv hann jag tänka “nu har jag äntligen en anledning att registrera mig på Humble” bara för att upptäcka att jag redan äger Killing Floor på Steam (det är oroväckande hur ofta det här händer, faktiskt). Men om du befinner dig i samma situation som mig kanske det är värt att registrera sig på Humble ändå för att bland annat inhandla det Hexen-doftande Ziggurat för 3 euro och 74 cent eller onlineskjutaren Insurgency för 2 euro och 24 cent.

Eller stryk det förresten, Ziggurat kostar exakt lika mycket på Steam just nu medan Insurgency är ännu billigare med sina 1 euro och 49 cent. Det är ju i princip inga pengar alls så kanske jag borde… VARFÖR ÄGER JAG INSURGENCY REDAN JAG BLIR GALEN.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts