Hellblade: Senua’s Sacrifice släpps den 8 augusti

Hellblade: Senua’s Sacrifice släpps den 8 augusti

Här är på PC Gamer har vi ett motto: “förbeställ aldrig spel!”. Eller ja, det är mitt motto i alla fall, och bortsett från att skänka en slant till Kickstarter-kampanjen för Pillars of Eternity har jag personligen aldrig förbeställt ett spel (jag har dock förbeställt mängder av animeserier på blu-ray, men det hör inte hit okej?).

Hellblade: Senua’s Sacrifice är det nya spelet av de brittiska Enslaved: Odyssey to the West– och Devil May Cry-utvecklarna Ninja Theory. Man spelar som den keltiska krigaren Senua, en ung, trasig kvinna som brottas med syner om Ragnarok, världens undergång. Spelet släpps den 8 augusti, skryter med produktionsvärden av AAA-klass men kommer enbart kosta 30 euro. Därför vill Ninja Theory väldigt gärna ha dina pengar redan nu.

I trailern nedan får vi dels häftiga spelsekvenser, dels ett personligt meddelande från Dominic Matthews där han säger att Ninja Theory vill få tillbaka mellanskiktsspelet, påkostade projekt som klarar sig utan stora utgivare i ryggen. Om man förköper Hellblade via Steam eller GOG nu får man en kort digital grafisk novell på köpet.

Själv köper jag gärna Hellblade: Senua’s Sacrifice när det släpps om det visar sig vara värt pengarna (och det är det förmodligen eftersom jag älskar Enslaved). Dock anser jag fortsättningsvis att det är osunt av spelutvecklare att förlita sig på förhandsköp för att få hela processen att gå runt (och det verkar onekligen som att Ninja Theory lutar åt det hållet). Huruvida man väljer att förköpa spelet är ändå upp till var och en.

Här är den nya trailern för Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Hellblade: Senua’s Sacrifice | Ragnarok Trailer | PS4 & PC

Hellblade Senua’s Sacrifice. Coming August 8th. Pre-order now for $29.99/£24.99/€29.99! Pre-order for PlayStation 4 | EU https://store.playstation.com/#!/en-gb/games/hellblade-senua%e2%80%99s-sacrifice/cid=EP8941-CUSA07527_00-HELLB2017NT003EN US https://store.playstation.com/#!/en-us/games/hellblade-senua%e2%80%99s-sacrifice/cid=UP3064-CUSA07511_00-HELLB2017NT002EN Pre-order on Steam | http://store.steampowered.com/app/414340/Hellblade_Senuas_Sacrifice/ Pre-order on G0G.com | https://www.gog.com/game/hellblade_senuas_sacrifice Game Informer’s in-depth coverage of Hellblade | http://www.gameinformer.com/hellblade Visit | http://www.hellblade.com/ Subscribe | https://www.youtube.com/OfficialNinja… Follow | https://twitter.com/ninjatheory Buy Merch | http://store.ninjatheory.com/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts