Här är lanseringstrailern för Get Even

Här är lanseringstrailern för Get Even

Under gårdagen släpptes Get Even, den nya Condemned-doftande och skitiga psykologiska thrillern av polska studion Farm 51. Jocke Kilman delade ut betyget 60 procent i vår recension och beskrev spelet som “på tok för ojämnt och ofta mer frustrerande än spännande”. Spelet kostar 30 euro på Steam (en överraskande låg prislapp?) och nedan ser ni lanseringstrailern.

Användaromdömet på Steam skrivs hittills till “positivt” baserat på 30 recensioner, och borta hos Metacritic sitter Get Even på medelbetyget 70 av 100. Motsvarande siffror för konsolversionerna är 75 (Playstation 4) och 79 (Xbox One) men eftersom det inte finns överdrivet många recensioner än så länge bör man förmodligen inte dra i alltför stora växlar över betygsskillnaderna.

Här är lanseringstrailern för Get Even.

Get Even – PS4/XB1/PC – Uncover the Truth (Launch Trailer)

Do you really know what is real? Look for the clues, they will help you remember your past. Take a closer look around you… Check the murder scenes… What have you been up to? Psychological thriller game GET EVEN offers an uncommon gameplay enhanced by an amazing score created by IFMCA award-winning composer Olivier Derivière.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts