Här är de första spelsekvenserna från Extinction

Här är de första spelsekvenserna från Extinction

I början av den här månaden (känns redan som en evighet sedan med tanke på all E3-hets) presenterade Maximum Games och Iron Galaxy sitt nya spel Extinction, ett Attack on Titan-doftande actionspel där en liten, liten man gör upp med stora, stora troll. Mannen i fråga är Avil, en Sentinel, och hans uppdrag är att försvara mänsklighetens städer mot både trollen och deras fotsoldater.

Nu har vi fått de första spelsekvenserna från Extinction. Derek Neal från Maximum Games presenterar oss för den grundläggande spelmekaniken,och vi får reda på att Avil bland annat kan hoppa, dubbelhoppa, studsa på trampolinartade presenningar och ta sig närmare sina fiender med hjälp av en änterhake, för att slutligen klättra upp på deras ryggar och hugga huvudet av dem.

Här är de första spelsekvenserna från Extinction.

EXTINCTION – E3 2017 Gameplay Walkthrough Trailer

You are Avil, one of the world’s last defenders against the endless wave of Ravenii. Learn more: http://www.extinction.com Travel horizontally and vertically, perform wall runs, and use your whip as a vault to perform devastating air assaults.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts