Här är de första skärmdumparna från Frostpunk

Här är de första skärmdumparna från Frostpunk

I slutet av förra sommaren avslöjades Frostpunk, det nya spelet av This War of Mine-utvecklarna 11 Bit Studios. För några månader sedan, i april, fick vi en andra trailer som presenterade oss för Staden, människans sista kvarvarande utpost i en förfrusen värld.

Precis som i This War of Mine rör det sig inte om någon munter historia – i Frostpunk har världen återgått till ångbaserad teknologi (därav namnet, kan man anta) och det är spelarens uppgift att fatta de hårda besluten som krävs för att se morgondagen.

Nu har vi fått de allra första skärmdumparna från spelet, och ni kan beskåda dem i galleriet här nedan. De är sex till antalet och visar upp kritvita vidder, rostigt stål, ett användargränssnitt för lagstiftning, barnarbetare och en utzoomad överblick av staden i dess helhet.

Frostpunk kommer släppas någon gång under andra halvan av 2017. så vi borde få ett spikat lanseringsdatum inom en relativt snar framtid om allt går som det ska.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts