Här är Bombshells i Agents of Mayhem

Här är Bombshells i Agents of Mayhem

På vår Facebook-sida inledde vi tidigare idag en undersökning om vilket spel du, kära läsare, ser fram emot allra mest i höst. Call of Duty: WWII leder för tillfället med Star Wars: Battlefront 2 och Middle-Earth: Shadow of War hack i häl, men Agents of Mayhem har hittills inte tagit emot en enda röst. Det här borde inte komma som någon större överraskning för någon, men situationen är givetvis ledsam ändå.

Agents of Mayhem är ett Saints Row-spel som inte är ett Saints Row-spel, och ett co-op-spel där man endast kan samarbeta med sig själv genom att byta in olika karaktärer. Det känns som att det gått snett för spelet redan på konceptstadiet, och det faktum att Saints Row-ikonen Johnny Gat alldeles nyligen utannonserades som en förköpsbonus gör att spelets identitet känns ännu grumligare. Vad vill Volition egentligen göra med det här spelet? Frågan är om de ens vet det själva.

Agents of Mayhem släpps den 15 augusti, så det återstår att se hur spelet faktiskt tas emot när det väl är ute på marknaden. Vem vet, kanske är det fantastiskt och blir en miljonsäljare? Här är en ny trailer som visar upp de tre spelbara hjältarna Joule, Rama och Red Card i trion Bombshells.

Agents of Mayhem – BOMBSHELLS [US]

Mayhem has its share of eccentrics, but the Bombshells are the most volatile of all. Meet Joule, Rama and Red Card. Agents of Mayhem releases on August 15 on PS4, Xbox One, and PC. In the not too distant future, the only hope for governments and global corporations swept aside by LEGION are a group of corporately funded super agents called the AGENTS of MAYHEM!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts