GOG ger bort Double Dragon Trilogy vid varje spelköp

GOG ger bort Double Dragon Trilogy vid varje spelköp

Den stora Steam-rean har härjat i våra liv sedan i torsdags (kolla in våra bästa tips här) men om du av någon anledning fortfarande har slantar över kommer GOG med ett potentiellt intressant erbjudande. Om man inhandlar ett spel, vilket som helst, innan nästa måndag den 3 juli får man Double Dragon Trilogy på köpet.

Tillfället till ära finns det en rad nya reor. Under Weekly Sale vol. 20 kan man inhandla rollspelsklassiker som The Witcher-serien, Pillars of Eternity, Baldur’s Gate: Enhanced Edition samt taktiska strategipärlor som Jagged Alliance 2, Commandos-spelen och fjolårets hyllade Shadow Tactics: Blades of the Shogun.

Eller varför inte något av Hyperdimension Neptunia-spelen eller bortglömda pärlor som Redline, Requiem: Avenging Angel eller Slave Zero som ingår i retroism-rean? Ganska bra grejer. Här är en trailer för Double Dragon Trilogy om du mot förmodan inte vad vad det rör sig om för typ av spel (ledtråd: man slår elaka män i ansiktet).

Double Dragon Trilogy Trailer

http://www.gog.com/game/double_dragon_trilogy A groundbreaking, uber-popular game upon its arcade debut in 1987, Double Dragon is the undisputed godfather of co-op beat ’em all! Enter Double Dragon Trilogy, a compilation including all three installments of the beloved arcade series: Double Dragon, Double Dragon 2: The Revenge, and Double Dragon 3: The Rosetta Stone.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts