Gameplaypremiär för Cryteks nya onlineskjutare

Gameplaypremiär för Cryteks nya onlineskjutare

Tyska Crysis-makarna Crytek har haft ett turbulent år. I slutet av december stängde man ner hela fem av sina studior (varav en blev den nya Sega-studion Creative Assembly Sofia) och i februari sade man upp ännu mer personal, den här gången från moderbasen i Frankfurt. Det har förmodligen varit svårt att faktiskt utveckla spel under omständigheter som dessa, men Crytek verkar ha lyckats ändå.

Under E3 visade man upp spelsekvenser från pre-alpha-versionen av Hunt: Showdown (som ursprungligen avslöjades 2014 under titeln Hunt: Horrors of the Gilded Age) och vi får följa med ett tvåmannalag som jagar monster “i världens bortglömda hörn”. Det är mörkt och stämningsfullt, och de två spelarna smyger runt zombier och fientliga spelarstyrda lag i jakten på en stor elak spindel.

Hunt: Showdown har även en hemsida, och eftersom orden monster hunter kursiveras i spelets beskrivning bör det inte råda några som helst tvivel om vilken spelserie inspirationen kommer ifrån. Någon övrig information, såsom lanseringsdatum och affärsmodell, får vi inte i dagsläget.

Här är E3-demon för Hunt: Showdown.

Hunt: Showdown Official HQ E3 Gameplay

In this tense match-based first-person PvP monster hunter from the makers of Crysis, you will face off against unearthly horrors in the forgotten corners of the world. You will hunt, and you will die. But without risk, there can be no reward, and when the water runs with blood, you’d better hope it’s not your own…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts