Förbered dig för andra säsongen av Minecraft: Story Mode

Förbered dig för andra säsongen av Minecraft: Story Mode

Jag har inte gjort mitt ogillande gentemot Minecraft: Story Mode till någon större hemlighet. Den första säsongen gjorde i princip ingenting med den oändliga potentialen som Minecraft-licensen erbjöd dem och istället fick vi en till synes aldrig sinande ström av menlösa avsnitt utan varken sympatiska karaktärer eller intressanta narrativ. Vore jag cynisk av mig skulle jag föreslå att Telltale antog att licensen var så stark att de inte behövde anstränga sig.

Och de hade de visst rätt i. Eftersom världen vi lever i är grym och hjärtlös så återkommer alltså Minecraft: Story Mode med en andra säsong. Detta har blivit klart efter att den första episoden Hero In Residence blivit certifierat av Australian Classification. Med tanke på att den här sker så nära inpå E3 kan vi förmodligen anta att säsongen kommer utannonseras då, gissningsvis med trailer och rubbet.

Det här är en mörk dag för oss alla och det är viktigt att vi inte låter ilska och bitterhet förblinda oss. Istället tycker jag att vi fokuserar på goda nyheter istället, som att två andra mystiska läckor tycks indikera att Telltale också arbetar på en andra säsong av Tales from the Borderlands! Detta kommer från Twitter-användaren AnEvilHag som postat två bilder som visar nya Tales-säsongen och även en ny serie baserad på James Bond kallad Solstice: 007.

Som med alla rykten och suspekta skärmdumpar manar vi givetvis till återhållsamhet innan något blivit officiellt, men här är i alla fall originaltweeten:

Rey on Twitter

Might as well post these now. [Unconfirmed] If you plan on making a post or youtube video bout this, lmk.

Det ser alltså ut som att Telltale inte vilar innan varenda populärkulturell licens inte har dragits genom deras peka-och-klicka-filter.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts