Fantasy General är gratis på GOG för tillfället

Fantasy General är gratis på GOG för tillfället

Gillar du klassisk hardcorestrategi, men tycker att den saknar lite fantasi och flärd ibland? Då är Fantasy General för dig. Spelet är utvecklat av klassiska SSI, och är en sorts spinoff på deras älskade Panzer General-spel, och går så klart ut på att kommendera drakar, orcher och diverser annat oknytt på ett slagfält.

Spelet har också en hypermodern lösning för multiplayer där du kan spela över e-mail. Helt enkelt att du och en motspelare mailar varandra era drag tills en av säger “det här håller ju för fan inte”, och ger upp. Men det är fortfarande kul att spela singleplayer, och gratis är som bekant inte det sämsta i världen.

Den nyfiken surfar med lätthet över till GOG och klickar på “get for free”, logiskt nog. Spelet är från samma år som PC Gamer startade. Plus i kanten för alla som vet vilket år det är (utan att googla).

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts