En teaser för ett nytt Tropico

En teaser för ett nytt Tropico

Tropico är en serie managementspel av den amerikanska studion Poptop Software där spelaren tar den enväldiga kontrollen över en liten ö i Karibien. Det allra första spelet från 2001 tog avstamp under 1950-talet, mitt under Kalla kriget vilket givetvis ledde till en del intressanta interaktioner med både Sovjet och USA.

Sedan dess har vi fått hela fyra uppföljare, och under nästa år kommer det av allt att döma bli dags för del sex. Kalypso Media har laddat upp en teasertrailer till Youtube med titeln Rule Again, där vi ser en butter gammal diktator sitta och lyssna till en gammaldags radio samtidigt som han förstrött twittrar på sin smarttelefon.

Mycket mer vet vi inte i dagsläget, men med tanke på tajmingen för den här teasern känns det rätt givet att Tropico 6 kommer dyka upp i någon form på E3-mässan senare den här månaden. Här är teasertrailern.

Rule Again – 2018 (EU)

In times of political turmoil and social unrest, the people are calling out for a visionary leader, one who will steer the fate of their country with foresight and ingenuity. Will you answer that call?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts