En storytrailer för Middle-Earth: Shadow of War

En storytrailer för Middle-Earth: Shadow of War

För nästan exakt en vecka sedan försenades Monoliths efterlängtade uppföljare Middle-Earth: Shadow of War från den 25 augusti till den 10 oktober. Det var ju tråkigt och så där, men med tanke på att vi inte ens visste att spelet vår på gång innan den ursprungliga utannonseringen i slutet av februari så kanske det inte gör så mycket.

I Middle-Earth: Shadow of War fortsätter man spela som Shadow of Mordors huvudrollsinnehavare Talion, men den här gången tycks hans ambitioner vara ofantligt mycket större än sist. I det nya spelet tar man rollen som the Bright Lord och samlar Mordors horder i kampen mot deras forna härskare Sauron.

Nu har vi fått en storytrailer som bjuder på monstruösa fiender (både Honmonstret och en balrog) och potentiella allierade (kommer spökena vara lika vansinnigt övermäktiga som i filmerna?). Det är också roligt att konstatera att kvinnorna tar betydligt mer plats den här gången med åtminstone fyra till synes framträdande roller.

Här är den nya storytrailern för Middle-Earth: Shadow of War. Tre rejält actionpackade minuter om jag får säga det själv, och vi kommer sannolikt få se mycket mer från spelet under E3 nästa vecka.

Official Shadow of War Story Trailer | 4K

Forge your army. Become the Bright Lord. Watch the official story trailer for Middle-earth: Shadow of War. Pre-order now: http://www.shadowofwar.com Available beginning October 10, 2017 on Xbox One, Project Scorpio, Windows 10 PC (Windows Store and Steam), PlayStation®4 and PlayStation®4 Pro.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts