Electronic Arts tjuvstartar E3 ikväll

Electronic Arts tjuvstartar E3 ikväll

Ah, E3. Förväntningarna är tunga, precis som vanligt, och även om mässan i sig verkar bli mindre och mindre betydelsefull för varje år som går representerar den ändå en utmärkt möjlighet för de stora spelföretagen att nå ut till så många som möjligt via mer eller mindre påkostade presskonferenser och presentationer. Spelare världen över har spetsat sina öron och spärrat upp sina ögon, och industrigiganterna är fullt medvetna om det.

Mässgolvet i Los Angeles öppnas inte upp förrän på tisdag, men redan ikväll kommer Electronic Arts bjuda upp till den först dansen under det egna eventet EA Play i Hollywood. Vi kan förvänta oss att få se mer om Star Wars: Battlefront 2, Need for Speed Payback, nästa Battlefield 1-expansion och de traditionsenliga årliga sportspelen (NHL till pc nu EA, kom igen!) tillsammans med nytt innehåll till Titanfall 2 och The Sims 4.

Därtill kommer vi också få se några nya spel, och två uppenbara kandidater är Biowares Destiny-doftande Dylan (kodnamn) och Dead Space-utvecklarna Viscerals nya och hittills icke namngivna Star Wars-spel. Det bör rimligtvis lämnas lite utrymme för mindre spel också, kanske en uppföljare till svenska charmtrollet Unraveled eller en första glimt av det nya projektet av Josef Fares och den nya studion Hazelight?

Du kan följa med presentation live här nedan. Den börjar 21:00 svensk tid och beräknas ta ungefär 90 minuter.

EA Play 2017 | Join Us For A World of Play | June 10-12 | The Hollywood Palladium

Join us live at EA PLAY on June 10th as we share the latest EA news, gameplay demo’s and trailers.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts