E3-trailer och gameplaydemo för Ni no Kuni II

E3-trailer och gameplaydemo för Ni no Kuni II

I måndags, innan den egentliga E3-mässan hade börjat, fick vi reda på att Levelt 5:s nya supermysiga jrpg Ni no Kuni II: Revenant Kingdom kommer släppas den 10 november. Sedan dess har det hänt en hel del kring spelet, och vi har fått både en E3-trailer och en tio minuter lång gameplaydemo där man visar upp det nya Pikmin-doftande stridssystemet och pratar om hur man styr ett kungarike.

För Polygon har även Level 5:s medgrundare Akihiro Hino berättat att Ni no Kuni II kommer bjuda på ett mer “vuxet perspektiv”. I originalspelet spelade vi som den unga pojken Oliver, medan vi nu kommer vi få spela som Evan, en ung vuxen som måste växa i sin roll som ledare för ett nytt kungarike. Men det kommer ändå finnas gott om utrymme för humor och karaktärer i stil med originalets älskvärda maskot Drippy.

Här är E3-trailern och E3-demon för Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom – PS4/PC – Forge a Kingsbond (E3 2017 Trailer)

To become a rightful leader and develop his kingdom, Evan will first have to forge a Kingsbond with a unique creature called the Kingmaker. Ni No Kuni II is coming on November 10th 2017 on PS4 and PC, with a brand new combat system for dynamic fights, and the expertise of Level-5 to tell you an emotional story.

Ni no Kuni II: REVENANT KINGDOM – PS4 Gameplay Demo | E3 2017

https://www.playstation.com/en-us/games/ni-no-kuni-ii-revenant-kingdom-ps4/ The critically acclaimed RPG series from Level 5 and Bandai Namco returns with a new adventure — and more jaw-dropping visuals. Join us as we play Ni No Kuni II live from E3 2017. We’ll try not to drool.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts