Bethesdas show var över innan du hann ropa: “Nytt Wolfenstein, gütt!”

Bethesdas show var över innan du hann ropa: “Nytt Wolfenstein, gütt!”

Bethesda har de senaste åren tagit E3-mässan med storm. 2015: Doom, Fallout 4, Dishonored 2. 2016: Quake Champions, Prey. 2017: nja? Till skillnad från vissa delar av arga, arga internet tycker jag inte att det var ett kreativt magplask. Det var bara så … kort. Behövdes det verkligen en egen presskonferens för det här? Kunde inte Bethesda istället ha besökt andra E3-shower? Visserligen klämde de in nio titlar under halvtimmen men för besökarna (där) blev det en onödigt sen natt och för tittarna (här) blev det en yrvaken morgon.

Det inleddes med virtual reality. Fallout 4 VR låter fortfarande som en väldigt uppslukande idé. Doom VFR, däremot, låter som en enkel biljett till kräkfest. Men what the hey, det får det väl vara värt för möjligheten att komma närmare helvetesdemonerna än någonsin tidigare. Båda VR-spelen, liksom alla andra under showen, kommer att släppas i år, så Bethesdafokuset låg snarare på nuet än framtiden. Och Creation Club?

DOOM VFR – E3 2017 Reveal Trailer

If you flinched the first time you saw a meaty Mancubus charging at you in last year’s critically acclaimed DOOM, wait till you get up close and even more personal with rampaging demons in DOOM VFR.

Fallout 4 VR – Official E3 Trailer

Experience Fallout like never before, with Fallout 4 VR, coming October. Revealed during the Bethesda E3 2017 Showcase, Fallout 4 VR will be available on PC for the HTC Vive. Learn more at https://beth.games/2s0Iy1P With the power of VR, you’ll be able to get up-close-and-personal with the dangers of a post-apocalyptic world as you fight for survival.

Man kunde förvänta sig stordåd och datum av Quake Champions, men icke. Antagligen vill Id Software hålla på sig till augusti då Quakecon som vanligt går av stapeln i Dallas. Då, å andra sidan, får vi det allra första världsmästerskapet i Quake Champions med en miljon dollar i potten. Dessutom förstärks det med en viss B.J. Blazkowicz, som vi snart får anledning att snacka mer om … Also: kortspelet The Elder Scrolls: Legends får Skyrim-content och Morrowind-aktuella The Elder Scrolls Online fick E3-trailer. TESO 6? Finns i sjön.

Quake Champions – BJ Blazkowicz, New Maps, & More – E3 2017 Trailer

During the Bethesda E3 2017 Showcase, we announced a lot of surprising new additions to the Quake Champions Closed Beta, all of which are now live as part of a new game update. Learn more at https://beth.games/2sHcvnM First, we’re introducing Wolfenstein’s leading man, BJ Blazkowicz, as a new Champion!

The Elder Scrolls: Legends – Heroes of Skyrim Trailer

The Elder Scrolls: Legends is about to get a lot more… dragon-y. During Bethesda’s E3 2017 Showcase, the Heroes of Skyrim expansion was announced. Learn more at https://beth.games/2sRW2wX This brand-new set of over 150 cards will include new mechanics like Shouts, familiar characters, and, of course, dragons… lots of dragons.

The Elder Scrolls Online – E3 2017 Trailer

Join over 10 million players worldwide in the game that keeps getting bigger.With hundreds of hours of base-game content, five released DLC game packs, the new Morrowind Chapter, and upcoming Horns of the Reach and Clockwork City DLC game packs, there’s never been a better time to discover The Elder Scrolls Online.

Två ganska väntade men inte alls oangenäma nyheter stod Dishonored och The Evil Within för. I det senare fallet får vi en uppföljare på ett ganska mediokert skräckspel – jag vet, det är ett faktum som inte är vedertaget, men originalet var näppeligen Shinji “Resident Evil” Mikami i sin bästa form. Lyckligtvis: The Evil Within ser mycket bättre ut. Jag är beredd att ge det en ny chans. Fredagen den 13 oktober (!) är det dags. Arkane har haft ett galet år bakom sig (Dishonored 2, Prey) så det var inte rimligt att de skulle visa, säg, Dishonored 3 under showen. Däremot fick vi se fristående DLC-storyn Death of the Outsider, med Billie Lurk och Doud i huvudrollerna. Första Dishonored hade strålande DLC-tillägg så ett fristående borde rimligen bli ännu starkare.

The Evil Within 2 – Official E3 Announce Trailer

The only way out is in. Find out more about The Evil Within 2 on Bethesda.net: https://beth.games/2rKeDwz You are Detective Sebastian Castellanos and at your lowest point. But when given a chance to save your daughter, you must enter a world filled with nightmares and discover the dark origins of a once-idyllic town to bring her back.

Dishonored: Death of the Outsider – Official E3 Announce Trailer

Prepare to pull off the greatest assassination ever conceived in Dishonored: Death of the Outsider. Find more information here: https://beth.games/2r654cw The notorious Billie Lurk makes her return in Dishonored: Death of the Outsider. Reuniting with her mentor – the legendary assassin Daud – Billie will explore the dark underbelly of Karnaca in order to pull off the ultimate assassination: kill the Outsider.

Ju mer jag skriver om Bethesdashowen desto positivare blir jag. Där och då, dock, blev jag djupt besviken när Bethesda sa: “Oh, and one last thing!” Å andra sidan sparade Bethesda det bästa till sist: Wolfenstein II: The New Colossus. Amerikanska 60-talet, jordgubbsmilkshakes, nazister och sånt. Det såg ut som skön, ösig kalasaction. “Fucking bananas”, som Bethesda sammanfattade det och jo, hittills skulle jag placera Wolfenstein II i toppskiktet av E3-titlar vi fått se. Sverige represents med andra ord även i år. Ikväll taggar vi på PC Gaming Show och Ubisoft, och inatt Sony. Missa inte heller de tidigare sammanfattningarna: EA och Microsoft.

YouTube

No Description

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts