Det drar ihop sig till pc-fest!

Det drar ihop sig till pc-fest!

För tredje året i rad kommer våra brittiska och amerikanska kollegor ordna en helt egen show på E3. Det rör sig om PC Gaming Show och härligheten drar igång nu ikväll kl 19:00 svensk tid. Man kan hänga med live via Twitch och även värma upp med Intel-konferensen kl 18:15 när man nu ändå har webbläsarfönstret öppet.

Bland kvällens höjdpunkter hittar vi ett stort avslöjande av Civilization-utvecklarna Firaxis, en premiärvisning av Don’t Starve-makarna Klei Entetainments nya spel, mer information om mechliret Battletech, en lajvdemo av det Advance Wars-doftande Wargroove och ett nytt avslöjande från Rising Storm-studion Tripwire Interactive.

Sist men inte minst kommer herr Playerunknown, det vill säga Brendan Greene, närvara i egen hög person och berätta om framtiden för hans massiva early access-hit Playerunknown’s Battlegrounds. Du kan se PC Gaming Show här nedan med start kl 19:00. Missa inte denna monumentala händelse!

PCGamer – Twitch

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts