Den nya Overwatch-kartan är live nu

Den nya Overwatch-kartan är live nu

I början av den här månaden skrev vi några rader om den nya Overwatch-kartan Lunar Colony och kollade på en preview-video. Vid det tillfället kunde man enbart spela Lunar Colony på den publika testservern, men kartan har numera rullats in i den officiella rotationen. Nedan ser en ny video där Blizzard berättar mer.

En av de mest intressanta sakerna med Lunar Colony är ett litet område med nedsatt gravitation. Blizzard säger att de inte ville göra hela kartan på det här sättet för att det skulle ställa till med problem för esport-scenen, och därför är området också beläget en liten bit från de platser där de huvudsakliga uppgörelserna äger rum.

Här är videon där Blizzard berättar om Lunar Colony.

New Map Preview: Horizon Lunar Colony | Overwatch

Get a behind-the-scenes look at the creation of Overwatch’s newest map, Horizon Lunar Colony! The journey to Horizon begins on PC, PlayStation 4, and Xbox One June 20, 2017. Begin Your Watch: http://blizz.ly/BuyOverwatch Like Us on Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch Follow Us on Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts