Bohemias gratis-fps Argo är ute nu

Bohemias gratis-fps Argo är ute nu

I mars berättade tjeckiska studion Bohemia Interactive om den omedelbara framtiden för deras soldatsimulator Arma 3, och de hade onekligen en hel del att säga. För ett litet tag sedan släpptes det utlovade premiumpaketet Jets och nu är det dags för gratispaketet Malden, en nyversion av den klassiska ön som spelade huvudrollen i gamla goda Operation Flashpoint: Cold War Crisis från 2001.

Malden är en automatisk nerladdning för alla som redan äger Arma 3, och utöver den nya landmassan introduceras också ett nytt spelläge kallat Combat Patrol där 10 spelare gör upp mot AI-soldater samtidigt som de utför en rad “tungt slumpmässiga” uppdrag av varierande karaktär. Combat Patrol finns även tillgängligt för alla de tidigare kartorna i Arma 3.

Slutligen, men viktigast av allt, så är Bohemias nya gratis-fps Argo också ute nu på Steam. Vi har skrivit om det tidigare, men i korthet rör det sig om en total conversion av Arma 3 med fokus på taktiska onlinestrider. Fem spelare gör upp mot fem andra i kampen om att samla delar från en kraschad rymdstation i den 62 km² stora spelvärlden, som även i det här fallet utgörs av den nya versionen av Malden.

Här är lanseringstrailern för Argo.

Argo – Launch Trailer

Play Argo for FREE on Steam! Download now: http://store.steampowered.com/app/530700 Argo is a hardcore tactical first-person shooter, in which players take on the role of a mercenary, and fight across various unrestricted locations on the 62 km² Malden terrain. The game features three competitive 5-vs-5 game modes, plus a cooperative sandbox game mode with randomized objectives.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts