Blizzard premiärvisar ny Overwatch-karta

Blizzard premiärvisar ny Overwatch-karta

Overwatch är ett ganska bra spel. Har jag hört i alla fall, jag har ju aldrig spelat det själv. Över 30 miljoner spelare talar sitt tydliga språk och nu är ännu en gratiskarta på väg till spelet. Nya Lunar Colony finns på den publika testservern (PTR) nu, tillsammans med en del balansförändringar som kanske eller kanske inte implementeras i spelet.

De officiella patchnoteringarna kan läsas här, och inkluderar bland annat en nerfad hook combo för Roadhog och en ny passiv lifesteal-effekt för Reaper istället för de tidigare hälsobollarna som andra spelare gav ifrån sig vid deras död. McCrees förmåga deadeye har numera också gjorts kvickare och kraftigare.

Nedan ser ni en trailer för Lunar Colony där Winston (ni vet, apan) berättar om sin tid på den månbaserade forskningsanläggningen.

Horizon Lunar Colony | New Map Preview (EU)

Horizon Lunar Colony is an Assault map set in a scientific base on the moon. Built as a first step towards humanity’s renewed exploration of space, the colony’s goal was to examine the effects of prolonged extraterrestrial habitation-on human and ape alike. The scientists’ research proved incredibly promising…until, suddenly, all contact and communications with the base were lost.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts