Anthem släpps hösten 2018

Anthem släpps hösten 2018

Igår kväll premiärvisades Electronic Arts och Biowares nya mystiska spel Anthem med en kortkort teaser under Electronic Arts presskonferens (ni kan läsa vår utsökta sammanfattning här). Ikväll, närmare bestämt kl 23:00 svensk tid, drar Microsoft igång sin egna presskonferens, och vi har utlovats en närmare titt på just Anthem.

Redan nu vet vi dock att Anthem planeras släppas hösten 2018. Det här kan man läsa på beskrivningssidan för spelets officiella Youtube-kanal. Vi får också reda på att spelet kommer låta dig “utforska ett landskap av urtida skönhet, konfrontera de faror de faror du hittar och bli kraftfullare med varje fotsteg”. Låter väldigt Destiny.

Här är teasern från igår kväll om du missat den.

Anthem Official Teaser Trailer

In Anthem™, a new game from EA’s BioWare studio, explore a landscape of primeval beauty, confront the dangers you find, and grow in power with every step. Subscribe and be among the first to experience the global Anthem gameplay reveal: http://bit.ly/2qZN5QV Tune in to the Xbox E3 Briefing to see the live Gameplay reveal: http://www.xbox.com.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts